Új fehér,barna design!!!:D

                             

 

Üdv a honlapomon!!!

Ez a honlap a shar-peiekről szól!Az oldal még szerkesztés alatt!Ha valami hibát találsz az oldalon akkor írj az e-mail címemre:dorina2055@hotmail.com 

                                                                                                      

              

 Köszi hogy benéztél!!!Gyere máskor is!!Írjatok a fórumba!!!

                                                             

               

  A honlap designja három hetente változik!Itt találsz a shar pei-ekről képeket,videókat,kirakókat és még sok mást!!:D       A honlap adatai:  A honlap:2007.09.02.-án indult 

                           Szerkesztő:Dorina

                             Design :Dorina ...XD

                           A honlap témája: Shar pei

                  

Ha már itt vagy nézz be mindenhova és írj a   vendégkönyvbe!!Szavazz a hónap képére!Jó szórakozást!És lécci ne lopj mert nekem is időbe tellet ezeket összegyűjteni amik a honlapon vannak!

Pár szó a shar pei-ről: Minden kutyakölyök elragadó, de a puha, ráncos bőrű kis shar pei különösen az. Az apró, ráncos állatka következetes és egyértelmű tanítása nem könnyű feladat a gazdája számára. Nagyon fontos azonban, hogy a kölyök erőteljes felnőtté fejlődjön, erős, magabiztos természettel. Ha a shar pei nem érzi egyértelműen, hogy ki a vezető, úgy dönthet, hogy magához ragadja a család feletti uralmat. Ezért tehát olyan személynek kell nevelnie, aki következetes, kitartó és különösen egyértelmű jelzésekre képes. A megfelelő főnök munkájának eredménye egy engedelmes kutya, amely jó néhány parancsot ismer, és azokat teljesíti is. Tudni kell azonban, hogy a shar peinek nem természete a gazdájának való engedelmesség, ezért az utasítások követésének számára is előnyösnek kell lennie. Ha jó magaviseletét megjutalmazzák ? például némi élelemmel ?, akkor gyorsan fog tanulni. A shar pei az olyan emberek számára ideális kutya, akik valami szokatlanra vágynak. A fajta a sportokban általában nem nyújt jó teljesítményt, a kiállításokon viszont annál népszerűbb.

 

                                                                       
 

 

Képek:

 

   

 

 

 

 

Buttonjaim:     

                 

Magamról:Dorina vagyok és 12 éves leszek!Kazincbarcikán lakok!Szeretem az állatokat/főleg a kutyákat/és a High school musicalt!Van egy 9 hónapos shar pei-em ami ha érdekel megnézheted a "Kutyám Mex" menüpontba!        

Szeretek lent lenni, a kutyámmaljátszani,gépezni...stb Na más nem nagyon jut eszembe magamról!xD  

                 

                                 

            

 

 

 

            

 

 

 

                               Lécci Ne Lopj!!!

                                                       

 

 

 Eredményeim:

 


 

 

Ezekre jeliztem:

 

                              

 

 


 

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Melyik legyen a hónap képe???
1. kép
2. kép
3. kép
Diavetítő
Naptár